• +359888144777
  • info@magnito.bg

За Нас

Новият пиано и суши бар МАГНИТО се намира в сърцето на нощна София, на жълтите павета до президентството, с точен адрес ул. Леге №8 Облягайки се на 14 годишната история на марката Магнито, пиано бара е средище на най-добрите музиканти и фенове на хубавата музика, освен това е едно от най-търсените заведения за частни или фирмени партита. Разположено в две зали с размери на помещенията, едната парти зала – над 100 квадратни метра и пиано бар залата над 200 квадратни метра, капацитета на клуба може да варира според различните нужди на вашето парти – от комфортно седнали 120 – до 200 човека, ползващи повече бар-масите, разположени според капацитета на събитието.

Паркинг
Заведението се намира в идеалния център, което го прави лесно и за намиране, и за достигане. Паркирането на автомобили в близост до заведението е удобно .

Програма
При нас от четвъртък до събота винаги свири Магнито бенд, най-добрите музиканти, споени в идеалния за целта състав:
-СВЕТОСЛАВ СЛАВКОВ /вокал и китара/
– СТАНИСЛАВ ПЕТРОВ – СТЕНЛИ /пиано/
-АСЯ АНДОНОВА/вокал/
-МИРИАМ МОВСЕСИАН- МАРГО  /вокал /
-Ди Джей ЕФО

Всяка Сряда, имате възможността да се изявите на нашата сцена, да изпеете любимата си песен заедно с Георги Бенчев и Райя, в една различна караоке вечер с нашата игра МУЗИКАЛНА РОЛЕТКА.
Освен това при нас са гостували и гостуват всички големи имена на българската поп и рок сцена: Лили Иванова, Васил Найденов, Сигнал, Миро, Любо и т.н. В последните месеци програмата се обогатява от латино вечери с Ире Васкес, Долорес, Весела Морова, танцьори от школата на Коста и Алиса, балет Даймънд, гостува ни в невероятно шоу Филип Аврамов, наречено „Като 2 ноти H2O“ и още безброй разнообразни вечери, за които няма да стигне страницата за да изброим всички…

Звук и осветление
Клубът се гордее с изключително професионалното озвучаване и осветление, много над очакваното ниво за пиано бар. Разполагаме и със сцена с височина 30см, удобна за всякакъв вид презентации, програми и др.

Интериор и обстановка
Интериора на новото Магнито на Леге 8 е най-доброто, което сме правили досега. Истински шедьовър на най-добрите в бранша от „Коше Дизайн“, изключително стилен и уютен, съобразен с акустиката, необходима за жива музика, предлагащ едновременно комфорт и създаващ настроение… Не може да се опише, просто трябва да го видите…

Ако желаете на вашето частно парти да свири група, изпълнител, да има танцьори или просто ди джей, различни от Магнито бенд, можем да Ви съдействаме за наемането на най-подходящите за Вас.

Напитки и кетъринг
За нуждите на вашето специално събитие или частно парти, заведението предлага своя бар напълно зареден с 100% автентичен вносен алкохол, както и първокласния ни кетъринг приготвен на място в нашата кухня, готов да задоволи и най-претенциозния вкус.
Наши клиенти на невероятните купони или за фирмени, коледни и частни партита през 8 годишната история на Магнито са били много от най-известните фирми, лица и учреждения на България, надяваме и вие да станете част от тях smile emoticon
Резервирайте на телефон 0888 144 77